مهاجرت برای افراد بالای ۴۰ سال ممکن است چالشبرانگیزتر از مهاجرت برای افراد جوانتر باشد. با این حال، این بدان معنا نیست که افراد بالای ۴۰ سال نمیتوانند به موفقیت مهاجرت کنند. با برنامهریزی و تلاش، افراد بالای ۴۰ سال میتوانند به اهداف مهاجرتی خود برسند.
شاید به این موضوع فکر کنید که برای مهاجرت پیر شده اید. ولی برای مهاجرت باید مجموعه ای از شرایط خود را در نظر داشته باشید. این شرایط شماست که تعیین می کند کدام کشور برای مهاجرت شما مناسب است. بنابراین تصمیم گیری برای مهاجرت تنها بر اساس سن منطقی نیست.
آمار مهاجرت افراد بالای ۴۰ سال
تصویر زیر آمار مهاجران بینالمللی از سال ۱۹۹۵ تا سال ۲۰۱۲ را بر اساس گروه سنی نشان میدهد. آمار مهاجرت افراد بالای ۴۰ سال از سال ۱۹۹۴ به تدریج افزایش یافته است که بسیار قابل توجه است.
برای اینکه بیشتر متوجه شوید مثال زیر را در نظر بگیرید. پزشکی که بالای ۴۰ سال سن دارد با رزومه و تجربه بسیار درخشان. با توجه به سابقه کار قوی و تخصص و مهارت های پزشکی فراوان، دریافت جاب آفر برای وی بسیار بالا است. بنابراین مواردی که باید در مهاجرت به جز سن مد نظر قرار دهید مدرک تحصیلی، سابقه کار، رزومه، روش مهاجرتی، ماهیت و حوزۀ تخصص، سوابق مهاجرتی و تمکن مالی است.
چالش های مهاجرت برای افراد بالای ۴۰ سال
معیار سن برای مهاجرت می تواند برای برخی کشورها مهم باشد ولی برای برخی کشورها سن معیار اصلی به حساب نمی آید. با توجه به کشور مقصد معیار سن می تواند امتیاز متفاوتی داشته باشد. در صورتی که امتیاز شرایط سنی را دریافت نکنید باید در سایر موارد امتیاز بالایی کسب کنید که بتوانید کاندید مهاجرت باشید.
برخی از چالشهای مهاجرت برای افراد بالای ۴۰ سال عبارتند از:
- سن: برخی از کشورها برای مهاجرت محدودیت سنی دارند.
- تجربه کار: کارفرمایان ممکن است ترجیح دهند افرادی را استخدام کنند که تجربه کار بیشتری داشته باشند.
- مهارتهای زبانی: یادگیری زبان جدید برای افراد بالای ۴۰ سال ممکن است دشوارتر باشد.
- تطبیق با فرهنگ جدید: افراد بالای ۴۰ سال ممکن است با تطبیق با فرهنگ جدید مشکل داشته باشند.
بهترین روش های مهاجرت برای افراد بالای ۴۰ سال
ابتدا باید بدانید که هدف از مهاجرت شما چیست. شما از هر روشی که بخواهید مهاجرت کنید در صورتیکه شرایط سنی مناسبی نداشته باشید با داشتن شرایط دیگر می توانید مهاجرت کنید. اما بهترین روش مهاجرت برای افراد بالای ۴۰ سال، روشهای سرمایهگذاری و کاری است.
راههای مختلفی برای مهاجرت برای افراد بالای ۴۰ سال وجود دارد. برخی از روشهای محبوب عبارتند از:
- ویزای کار: این ویزا به افراد اجازه میدهد تا در کشور مقصد کار کنند.
- ویزای سرمایهگذاری: این ویزا به افراد اجازه میدهد تا در کشور مقصد سرمایهگذاری کنند.
- ویزای تحصیلی: این ویزا به افراد اجازه میدهد تا در کشور مقصد تحصیل کنند.
- ویزای خانوادگی: این ویزا به افراد اجازه میدهد تا به اعضای خانواده خود در کشور مقصد بپیوندند.
برای مهاجرت برای افراد بالای ۴۰ سال، مهم است که تحقیق کنید و بهترین روش را برای خود انتخاب کنید. همچنین مهم است که برنامهریزی کنید و برای چالشهای احتمالی آماده باشید.
بهترین کشور برای مهاجرت در سن بالا
انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت در سن بالا به عوامل مختلفی بستگی دارد. مانند شرایط زندگی، هدف از مهاجرت، فرصت های شغلی، فرهنگ زندگی و …. بهتر است به آمار قابل توجه وب سایت usnews توجه داشته باشید. در این سایت بهترین کشورها بر اساس عواملی مانند کیفیت مراقبتهای بهداشتی، هزینههای زندگی، مزایای بازنشستگان رتبه بندی شده اند. بهترین کشورها برای زندگی راحت در دوران بازنشستگی در سال ۲۰۲۳ به ترتیب زیر هستند:
- سوئیس (Switzerland)
- پرتغال (Portugal)
- استرالیا (Australia)
- نیوزلند (New Zealand)
- اسپانیا (Spain)
- کانادا (Canada)
- سوئد (Sweden)
- ایتالیا (Italy)
- یونان (Greece)
- دانمارک (Denmark)
با این حال، مهم است که توجه داشته باشید که مهاجرت در سن بالا میتواند چالشبرانگیز باشد. افراد بالای ۴۰ سال ممکن است با یادگیری زبان جدید، تطبیق با فرهنگ جدید، و یافتن شغل مشکل داشته باشند. اگر به دنبال مهاجرت در سن بالا هستید، مهم است که تحقیقات خود را انجام دهید و کشوری را انتخاب کنید که متناسب با نیازها و خواستههای شما باشد.